Beuningse Boys A2 te sterk voor UHC

BEUNINGEN - Na de onnodige nederlaag tegen Overasselt waren de jongens van de A2 afgelopen zaterdag gebrand om het tegen UHC beter te doen. Op een late maar zonnige zaterdagmiddag op het troosteloze terrein van UHC waren de jongens van Beuningen klaar om te laten zien wat ze echt waard waren. Met Jesse weer in de verdediging erbij en Bram in de spits gingen ze er meteen vol in. Dit resulteerde al direct in de derde minuut tot een schitterende goal van de Beuningse spits. Het leek het begin van een mooie wedstrijd.

Dat werd het ook wel, maar toch kwam Beuningen in de eerste helft niet meer tot scoren. Er waren wel kansjes maar die werden niet benut. De verdediging stond als een huis en Hernen kreeg nauwelijks kansen. 0-1. In het begin van de tweede helft begon de Beuningse jongens weer heel sterk. Vol energie meteen in de aanval. Met twee uitstekende aanvallen werd de voorsprong vergroot naar 0-3. De wedstrijd was toen gespeeld. Hernen probeerde nog wel wat, maar dat mocht verder geen naam hebben. Met nog twee goals aan het einde van de wedstrijd bepaalde Beuningen overtuigende de eindstand op 0-5. Drie verdiende punten zijn het resultaat van de wedstrijd.