Afbeelding

Tik Hard houdt Herfsttoernooi Scholen

Algemeen

WAMEL - Op dinsdag 25 oktober organiseert tafeltennisvereniging Tik Hard uit Wamel het jaarlijkse herfsttoernooi. Alle kinderen uit Maas en Waal van groep 4 t/m groep 8 zijn welkom tijdens dit gezellige toernooi. Kinderen kunnen deze middag kennis maken met tafeltennis, of laten zien wat ze al in huis hebben.

De dinsdag van de herfstvakantie staat bij Tafeltennisvereniging Tik Hard weer in het teken van het herfsttoernooi. Voor alle kinderen in de regio is er een middag vullend programma waar sport- en speelplezier voorop staat. Voor 2,50 euro kunnen de kinderen meedoen aan dit leuke toernooi dat plaats vindt in het VTC in Wamel (Clarissenstraat 2). Er wordt gestart om 14:00 en rond 16:00 wordt de laatste ronde gespeeld. Het is niet nodig om te kunnen tafeltennissen. Je hoeft ook geen tafeltennisbatje te hebben, daar zorgen wij voor! Er zal ook wat lekkers en iets te drinken klaar staan. De kinderen die mee willen doen, kunnen zich voor zaterdag 22 oktober inschrijven. Hiervoor moeten ze hun naam, leeftijd en schoolnaam doorgeven via info@tikhard.nl. Ook kunnen zij een berichtje of telefoontje doen Eric Zondag sturen 06-10905232

Jeugd training
Iedere dinsdagavond om 18:45 bestaat de mogelijkheid voor kinderen om te komen trainen in het VTC. Kinderen kunnen een maand gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden. Iedereen is welkom om een keer binnen te lopen op dinsdagavond.