Afbeelding

Start kaartverkoop De Zoone vaen Toone

Algemeen

De kaartverkoop voor de streekmusical De Zoone vaen Toone, van toneelgroep De Kleine Komedie, start op 8 oktober. De toneelgroep bestaat in 2017 dertig jaar. Reden om uit te pakken met een onvervalste streekmusical, die op 18 en 19 maart 2017 opgevoerd wordt.

De Zoone vaen Toone mag rustig het Maas en Waalse antwoord op De Jantjes genoemd worden. Alle ingrediënten die je bij een volksmusical mag verwachten zijn aanwezig: dialect gesproken, liedjes die een tijdsperiode kleur geven, gezelligheid met ruimte voor een lach en een traan. Voor velen zal deze musical een feest der herkenning zijn. De musical, onder leiding van schrijver/regisseur Antoon Hol, is een kroniek omtrent de lotgevallen van het grote Maas en Waalse gezin van Toon en Sien. De musical toont in vier bedrijven het dagelijkse wel en wee van het gezin met scènes die zich afspelen in de periode van 1934 tot 1969. De crisisjaren, de oorlog, de wederopbouw en de flower power: alles komt voorbij. Dat laatste geldt ook voor de vele liedjes waarmee deze musical doorspekt is: van Louis Davids tot Johnny Jordaan, van de Veleta tot de Mazurka en van Fats Domino tot Simon & Garfunkel. 

Voorverkoop en korting
De voorverkoop van kaarten start op 8 oktober tussen 14.00 en 15.30 uur in de Brasserie van De Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Kaarten kosten 12,50 euro. Voor de leden van de Maas en Waalse ouderenbonden geldt bij vertoon van het lidmaatschap een gereduceerd tarief van 10 euro. Voor meer informatie over de kaartverkoop en andere wetenswaardigheden, zie: www.dekleinekomedie-rivierenland.nl.

Afbeelding