'Dreumel Spettert' bij Zwembad De Zeven Morgen

Algemeen

DREUMEL - Zwembad De Zeven Morgen staat zondag 21 augustus in het teken van 'Dreumel Spettert'. Er zijn onder meer een hamsterrace, een stormbaan, een springkussen en bubbelbal. De activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt dankzij een eenmalige subsidie van 750 euro van de gemeente West Maas en Waal.

De dag begint met ochtendgymnastiek, aquarobics voor de ouderen. Daarna zijn de kleintjes aan de beurt voor een workshop dansen. Gedurende de dag ligt er een stormbaan van vijftien meter in het ondiepe bad. Daarnaast kunnen waterratjes in een zogenoemde hamsterrace, in een groot rad, zo snel mogelijk over het water naar de andere kant proberen te komen. 

Drijvende krachten achter deze activiteit zijn Teun van der Weyden en Bob Wassink. De badmeesters zijn al acht jaar het vertrouwde gezicht van het zwembad tijdens de weekenden. Op dagen waarop het nog geen 21 graden is ontstaan de meeste creatieve activiteiten en ideeën. Eerder dit seizoen was er al de succesvolle activiteit discozwemmen, waarbij 350 kinderen uit hun dak gingen op de muziek van dj Ian. De week erna was er de beruchte botenrace. Dankzij de eenmalige bijdrage van gemeente West Maas en Waal was er nu de mogelijkheid om een extra grote activiteit voor iedereen te verzorgen.

Iedereen is zondag 21 augustus van harte welkom. Het zwembad is geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Meer informatie over het zwembad: www.zwembaddreumel.nl.