Smartphone cursussen in Winssen

Algemeen

WINSSEN - In samenwerking met studenten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen is de seniorenvereniging Winssen in mei gestart met tablet- en laptopcursussen. Als vervolg op deze cursussen starten in september smartphone cursussen.

De tablet- en laptopcursussen verliepen succesvol; de ruim twintig cursisten waren positief over de manier waarop zij daarin zijn ondersteund. De smartphone cursussen vormen daarop een passend vervolg. De cursussen worden gegeven in de Salon, aan Molenstraat 2 in Winssen, op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Heeft u problemen in het omgaan met uw mobiele telefoon? Of zijn er bepaalde onderwerpen waar u graag een keer hulp bij zou willen hebben? De studenten kunnen u overal mee helpen. Het doel is om kennis aan u over te dragen. Omdat niet iedereen hetzelfde mobieltje heeft en ook het kennisniveau verschillend is, gaan we met vaste groepjes van maximaal 6 personen aan de slag.

Deelnemen
Iedereen mag deelnemen aan deze cursussen. De kosten zijn 5 euro per les voor leden van de seniorenverenigingen in gemeente Beuningen; niet-leden betalen 7,50 euro. Voor deelname aan de cursussen hoeft u alleen maar een mailtje te sturen naarinfo@kbowinssen.nl. Daarbij te vermelden: naam, telefoonnummer, soort smartphone en voorkeur voor de maandag-, woensdag- of vrijdagochtend. Het is ook mogelijk om hulp aan huis te krijgen. Dan kunt u een mailtje sturen naar info@jipcursussen.nl.

Meer informatie is te vinden op de site www.seniorenverenigingwinssen.nl.