Ingrid van Gelder.
Ingrid van Gelder. Foto: John van Gelder

Charlene Lingerie by Ingrid is verhuisd

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN – Het is maar een steenworpafstand van de Sportlaan 5 naar de Zandstraat 89 in Beneden-Leeuwen, maar een wereld van verschil voor Charlene Lingerie by Ingrid. De nieuwe locatie die deze week opengaat, biedt veel meer ruimte voor het presenteren van lingerie, badmode en accessoires, waarbij de vertrouwde service, kwaliteit, luxe en verwennen gewoon zijn meeverhuisd.

‘Het is fijn dat deze kans op mijn pad is gekomen’, vertelt eigenaresse Ingrid van Gelder enthousiast.

‘De locatie aan de Sportlaan was altijd al aan de krappe kant. Voorheen ging bijvoorbeeld de badmode er aan het einde van het seizoen uit, maar de tijden zijn veranderd. Nu willen klanten het hele jaar door iets kunnen uitzoeken voor hun vakanties en hier heb ik alle ruimte om een basiscollectie te laten zien. Ook zijn er de grote maten bijgekomen, die nu veel beter te presenteren zijn.

Private shopping
Wat verder nieuw is, is een aparte ruimte voor de wat spannender lingerie en de zogenoemde club- en partywear. Eén à twee avonden per week ga ik hiervoor private shopping organiseren. In alle rust en ruimte kan een klant dan iets uitzoeken en passen.’

Opening
‘Op zaterdag 27 mei krijgt de opening van de nieuwe locatie van Charlene Lingerie by Ingrid een feestelijk tintje met een bubbel en een bite. Voor de betalende klant is er een verrassing, dus ik zou zeggen kom gezellig langs’, besluit Ingrid.

Informatie
Meer informatie en de webshop: www.charlene-lingerie.nl. Voor iedere vrouw, voor ieder moment en voor iedere dag biedt Charlene Lingerie by Ingrid een ruime keuze in lingerie, nacht- en badmode en shapewear van de bekende A-merken.