Jaap van Haaren, André en Petra van Dinteren.
Jaap van Haaren, André en Petra van Dinteren. Foto: John van Gelder

Jubileum Bikecenter van Dinteren

Zaken

Motoren, altijd een hobby geweest

BOVEN-LEEUWEN - Eind april gaat het gevierd worden, het vijfjarig bestaan van Bikecenter Van Dinteren aan Expeditieweg 33 in Boven-Leeuwen waar nieuwe en gebruikte motoren verkocht en gerepareerd worden. 

André en Petra van Dinteren hebben een mooi programma opgezet en nodigen iedereen graag uit het jubileum mee te komen vieren op zaterdag 29 april tussen 10.00 en 16.00 uur. Er zijn die dag diverse acties zoals hoge kortingen op kleding, helmen en banden. Er staat een feesttent, alsook een springkussen voor kinderen. Een hapje en drankje zal er zijn en een wedstrijd ‘wiel demonteren’.

Motoren en motor rijden zijn een echte hobby van André en Petra en inmiddels ook van veertienjarige dochter Indy. Andre heeft altijd geweten dat dit zijn toekomst was. Al sinds het begin van de lagere school hielp hij met hand- en spandiensten mee in de zaak van Jan van Sommeren in Afferden, waar hij kind aan huis was. André heeft daar dertig jaar gewerkt. 

Ruim vijf jaar geleden heeft hij de stap gemaakt naar een eigen zaak. Klein begonnen, maar snel gegroeid. Vaste monteur Jaap van Haaren heeft zeker bijgedragen aan de goede service en groei van de zaak. Plus natuurlijk de vakkennis en gastvrijheid van de eigenaren en van ‘winkelmanager’ Reno, de zwarte labrador die klanten voor zich inneemt met zijn aanwezigheid in de zaak.

Klanten komen hier regelmatig een bakkie doen. Ze treffen dan andere gepassioneerde motorrijders die hetzelfde komen doen.

Toertochten
Naast de drukke zaak is André bestuurslid van motorcrossclub Bergharen en doet hij in de weekend soms mee aan wedstrijden. Ook organiseert het Bikecenter voor klanten (én niet-klanten) elke tweede woensdag van de maand een avondrit. Eind augustus staat er een toertocht gepland naar de Eiffel. Daar kunt u zich voor aanmelden.

Meer info? Kijk op www.vandinterenbikecenter.nl om te zien welke services ze bieden of volg het bedrijf op Facebook of bel 0487-506188.

Door Elly Bruns