Marcel Wooninck
Marcel Wooninck Foto: Rob Koppers

Megalux Zonwering: al 20 jaar kwaliteit en service

Zaken

BEUNINGEN - Megalux Zonwering bestaat volgende maand twintig jaar. Eigenaar Marcel Wooninck bedankt alle klanten voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. We blikken met hem terug en kijken naar de nieuwste trends.

‘Het bedrijf was de eerste jaren in Oosterhout (GLD) gevestigd en verhuisde in 2008 naar Beuningen’, begint Marcel. Inmiddels heeft hij een team van drie medewerkers om zich heen, maar hij startte alleen.

Hoge kwaliteit
Megalux Zonwering biedt al twintig jaar hoge kwaliteit zonwering voor binnen en buiten. ‘Daarvoor wordt samengewerkt met de bekende leveranciers Velux, UniLux, Somfy, Rainbow Collection, Multisol, Luxaflex, Heroal en Brustor’, vertelt Marcel.

Ruim aanbod
Of u nu kiest voor zonneschermen, screens, markiezen of rolluiken, met de uitgebreide collectie zonwering heeft u altijd ruime keus. Daarnaast verkoopt en monteert Megalux binnenzonwering, horren en garagedeuren. De producten worden voor u op maat gemaakt, waarbij u keuze heeft uit diverse materialen en kleuren.

Nieuwste trends
In al die jaren is er veel veranderd. Megalux gaat met de tijd mee: ‘Veel zonneschermen worden tegenwoordig elektrisch bediend in plaats van handmatig.’ De slimme technologieën maken het u niet alleen gemakkelijk, maar zorgen ook voor een langere levensduur en extra veiligheid.

Snelle service
Met een eigen montageteam zijn klanten van Megalux gegarandeerd van vakkundige montage, goed onderhoud en snelle service bij reparaties aan rolluiken en zonweringen. ‘Zelfs wanneer de zonwering niet bij ons aangeschaft is’, aldus Marcel.
Op alle buitenzonweringen krijgt u minstens vijf jaar garantie. Bij het rolluikensysteem van Heroal in combinatie met een Somfy RS100 motor is zelfs zeven jaar garantie de standaard.

Neem voor een afspraak in de showroom, vrijblijvend advies of een prijsopgave contact op met Marcel Wooninck via tel. 0481-35 30 07. Megalux Zonwering, Van Heemstraweg 97 in Beuningen. Zie ook: www.megaluxzonwering.nl.

Door Femke Pierlo