Afbeelding
Foto: Regio Nijmegen On Stage

Tuinwereld honderdste deelnemer On Stage

24 jan., 08:54 Zaken

WIJCHEN - Gijs Hendriks en Ardyuna Yanto, beide tweedejaars vmbo leerlingen van het Maaswaal College Wijchen, boden de medewerkers van Tuinwereld Wijchen een feestelijke taart aan. Tuinwereld meldde zich als honderdste beroepsbeoefenaar aan bij regio Nijmegen On Stage.

Op het Beroepenfeest van regio Nijmegen On Stage spreken vmbo-leerlingen met verschillende beroepsbeoefenaren. Wanneer er sprake is van een match, komt de leerling tijdens de Doe Dag op werkbezoek bij de beroepsbeoefenaar op de werkvloer.

Sanne Gommers van Tuinwereld nam de taart graag in ontvangst. Ze doen met maar liefst tien verschillende beroepen mee aan regio Nijmegen On Stage. 

Ardyuna hoopt dat Defensie ook op het Beroepenfeest zal zijn, want hij wil misschien wel militair worden. Gijs weet het nog niet. “Daarom is het zo leuk dat dit er is, dan kan ik nog gaan ontdekken wat ik later zou willen worden.”, aldus Gijs.

Ook meedoen?
Wilt u ook meedoen als beroepsbeoefenaar en jongeren helpen bij hun beroepskeuze en netwerk? Regio Nijmegen On Stage zoekt nog diverse beroepen. Elk beroep is welkom. Leerlingen hopen onder andere nog op een kapper, schoonheidsspecialist, ICT-er, interieurstylist, grafisch vormgever etc. Aanmelden kan op www.regionijmegenonstage.nl

Digitale krant