Liesbeth Bruisten.
Liesbeth Bruisten. Foto: Eigen foto

Feest bij Annette Mode met modeshows en activiteiten

21 sep, 10:45 Zaken

DRUTEN - Voor velen in het Land van Maas en Waal is Annette Mode in de Hogestraat in Druten een begrip. Maar ook buiten de regio heeft deze gezellige winkel met prachtige damesmode van Liesbeth Bruisten een enorme aantrekkingskracht. Ze heeft klanten in het hele land. En wat een prestatie: op 5 september jl. bestond Annette Mode 55 jaar!

Een heel weekend feest
Het 55-jarig jubileum wordt gevierd in het laatste weekend van september. Dat begint al op vrijdag 23 september aanstaande met modeshows in de winkel om 10.00, 13.00, 16.00 en 19.30 uur. Modellen laten diverse collecties zien en in de gehele winkel zal er de nodige reuring zijn. Koffie en taartjes zullen daarbij niet ontbreken. Ook zaterdag 24 september (tussen 9.30 en 17.00 uur) en zondag 25 september (tussen 12.00 en 17.00 uur) zullen er diverse informatieve en gezellige activiteiten in de winkel zijn.          

Wat Annette Mode zo bijzonder?
Liesbeth is haar klanten heel dankbaar dat de winkel al 55 jaar mag bestaan. Haar uitgangspunt is altijd geweest dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn en dat heeft gewerkt. Echter, zonder de tomeloze energie van Liesbeth was dit ook niet gelukt. Samen met Johan, haar steun en toeverlaat, haar team van zes dames en een winkelcollectie van maar liefst 40 modelabels is er heel wat te runnen in de winkel. Zo ligt de herfstcollectie in boekvorm op de winkeltafel en die staat uiteraard ook online. Op maandag heeft ze haar inkoopdag. En elke dinsdagochtend neemt ze live ‘koffietijd’ op, dat woensdag online komt op Instagram en Facebook. Tijdens die opname beveelt Liesbeth een setje kleding aan met bijpassende kledingstukken uit de winkelcollectie. U mag daar overigens bij aanwezig zijn! Kijk eens op Facebook en zie enkele van die filmpjes.

Personal Shopping
Wilt u graag alle aandacht als u gaat winkelen bij Annette Mode? Maak dan een Personal shop afspraak. Aan de hand van wat u als klant vooraf vertelt worden in de winkel alvast een aantal setjes voor u klaar gehangen. Bel hiervoor met 0487-512241.

Annette Mode is gevestigd aan de Hogestraat 46 in Druten. Kijk voor meer informatie op annettemode.nl.

Door Elly Bruns

!
Digitale krant