Afbeelding
Foto: Mayura
Advertorial

Mindfulness maakt gelukkiger

31 aug, 14:26 Zaken

‘Als het een pil was, dan zouden we het allemaal willen slikken’

Die pil is Mindfulness. Onderzoek toont aan dat bewuster leven je op psychologisch, cognitief, fysiek en fysiologisch niveau verandert. Mindfulness maakt je een gelukkiger mens met minder spanning, verbeterde focus en meer creativiteit terwijl het ook nog eens je slaap en fysieke weerstand bevordert.

We willen allemaal gelukkig zijn, maar in de realiteit voelen we ons vaker uitgeput en geprikkeld doordat we structureel overvraagd worden. De roep om het anders te doen, wordt dan ook steeds luider. Leven in plaats van geleefd worden. Dit is waar Mindfulness om de hoek komt kijken. Deze manier van leven krijgt en verdient steeds meer aandacht. De impact die het kan hebben op kwaliteit van leven is groot. Mindfulness verandert niet wat er gebeurt in het leven, maar de relatie met hoe het wordt ervaren zal anders zijn. De wereld zal met andere ogen worden bekeken en hetzelfde geldt voor hoe je als mens jezelf bekijkt. 

Mindfulnesstrainer Sanne Reijers van Mayura zal per september mensen begeleiden bij stressvermindering en het verbeteren van het algehele welzijn door middel van een 10-weekse Mindfulnesstraining. Deze training is erop gericht om doelbewust je aandacht in het huidige moment te houden en om het leven te ervaren hoe het zich ook ontvouwt. Daarnaast wordt meer bewustzijn van en betrokkenheid bij het moment gecreëerd. Deze trainingen zullen in Ewijk (MFA ’t Hart) en Druten (Bogerd) gegeven worden. Meer informatie op www.yogashalamayura.nl. Bij vragen, bel 06-84090415 of mail naar info@yogashalamayura.nl.

!
Digitale krant