Logo demaasenwaler.nl
Foto: Wim Jagtenberg

Jubileumweekend Perfect Van Wamel

  Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - Vanwege het 75-jarig bestaan van Perfect Van Wamel waren er afgelopen weekend twee open dagen. Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni stond de deur open voor klanten, relaties en andere belangstellenden. 

Voor veel mensen, waaronder het CDA West Maas en Waal, was dit een mooi moment om een kijkje te nemen bij dit Maas en Waalse bedrijf. Er waren rondleidingen in de fabriek, er werden diverse machines tentoongesteld en er kon gratis deelgenomen worden aan een drietal kennissessies over de Nederlandse fruitteelt in 2030. Tijdens de open dagen was er ook een veiling van een klepelmaaier voor het goede doel. De opbrengst hiervan zal worden geschonken aan verschillende zorginstellingen in het Land van Maas en Waal.
Perfect van Wamel is een Maas en Waals bedrijf dat internationaal bekend staat om zijn maai- en sorteeroplossingen voor onder andere de fruitteelt, wijnbouw, akkerbouw, veehouderij en groenbeheer. Met een team van ruim honderd medewerkers worden innovatieve en indrukwekkende machines ontworpen en gefabriceerd.

Meer berichten