Logo demaasenwaler.nl
Arjan de Vries.
Arjan de Vries. (Foto: John van Gelder)

De Vries Slapen heropend

  Zaken

DRUTEN - Beddenspecialist Arjan de Vries opende afgelopen zaterdag de deuren van de vernieuwde winkel. Met een frisse look, een nog comfortabeler winkelbeleving en meer aandacht voor duurzaamheid kan de Drutense beddenspeciaalzaak de toekomst tegemoet.

De plannen voor een flinke opknapbeurt waren er al een tijdje, laat Arjan weten. ‘Maar ja, corona...’ verzucht hij. ‘Ik heb toch even afgewacht hoe dat allemaal zou gaan lopen. Maar toen de pandemie naar de achtergrond verdween, en het voorjaar aanbrak, besloot ik dat nu het moment was om de winkel eens goed aan te pakken.’

Nieuwe uitstraling
De verandering zit ‘m vooral in de uitstraling, geeft hij aan: ‘Een andere vloer, een eigentijds kleurtje op de muur, maar ook een nieuw aircosysteem én overal energiezuinige led-verlichting. Daarnaast hebben we de indeling veranderd, en er is een andere routing. Het is een wereld van verschil met hoe het er hier een paar weken geleden uitzag’, zegt hij enthousiast. Waar het interieur van de winkel weliswaar anders is dan voorheen, zijn het grote aanbod, het gedegen advies en de persoonlijke service onveranderd. ‘Men kan hier alle kanten op’, gebaart Arjan naar de ruime collectie slaapsystemen en matrassen. ‘We hebben diverse merken in de collectie, waardoor we voor iedere klant een passende oplossing kunnen vinden. En ook voor wat betreft dekbedden, hoofdkussens en bedtextiel is er volop keuze.’

Oplossingen op maat
Arjan opende zijn winkel zeventien jaar geleden, als derde generatie beddenverkopers in het Land van Maas en Waal. Vijftien jaar geleden streek hij neer op de huidige locatie, aan de Markt in Druten. Sinds tien jaar werkt de Beddenspecialist met het SlaapID, dat slaapprofielen in kaart brengt middels een onafhankelijke slaapmeting. ‘Een onmisbaar hulpmiddel bij het aanmeten van slaapoplossingen op maat’, aldus Arjan. Wat klanten ook bij de winkel brengt, ze kunnen altijd rekenen op persoonlijke service en gedegen advies. Het feit dat ook fysiotherapeuten naar de Drutense Beddenspecialist doorverwijzen, wanneer mensen last hebben van nek- en/of rugklachten, zegt eigenlijk genoeg.

Vernieuwde winkel
Benieuw naar de vernieuwde winkel? Loop gerust eens binnen in de showroom op het Drutense marktplein. Arjan en zijn medewerkers staan te popelen om iedereen te mogen ontvangen.

Kijk voor meer informatie op: www.beddenspecialist.nl/de-vries..

Door Aafke Labout

Meer berichten