Logo demaasenwaler.nl
Foto: John van Gelder

Lucida, Bureau voor Mediation & Coaching is verhuisd

  Zaken

DRUTEN – Het klinkt misschien cryptisch, Lucida, Bureau voor Mediation & Coaching is verhuisd naar Nijmegen, maar toch blijft het ook in Maas en Waal.

Mr. Lia Laupman, mediator bij Lucida, legt uit: ‘Het wordt allemaal anders, maar toch ook niet. Het zit zo. We zijn per 1 mei verhuisd naar een kantoor in Nijmegen, aan de Wijchenseweg 116 voor familiezaken en zakelijke kwesties waaronder arbeidsrelaties. Daarnaast is er per 1 mei een vaste ruimte aan de Klepperheide 22 in Druten waar mensen uit Maas en Waal bij mij, maar ook zeker bij mediators Mr. Monique Bruil en Mr. Trude Feuilletau de Bruyn terecht kunnen voor hun echtscheidingen en andere zaken.
Ook komt er nog wat later, waarschijnlijk per 1 juni, hiervoor een spreekruimte in Beneden-Leeuwen aan de Veesteeg, voor de omliggende dorpen. Het zijn alle drie locaties waar we een vertrouwelijk gesprek kunnen voeren in een prettige omgeving. We kijken terug op een mooie tijd aan de Hogestraat 15a.’

‘Al meer dan twintig jaar voer ik dit vak van mediation en coaching uit’, vertelt Lia verder. ‘Ik vind het nog steeds een heel mooi vak en het is vooral dankbaar werk. Wat de achterliggende grond van de kwestie ook is, of deze persoonlijk of zakelijk is, groot of wat kleiner zoals een goed ouderschapsplan, wij doen wat nodig is om te komen tot een oplossing zodat mensen weer op een positieve en constructieve manier verder kunnen. Wij bieden professionele begeleiding met aandacht voor zowel de zakelijke als emotionele aspecten. Lucida betekent helderheid en wij staan ook voor helderheid.’

Bij Lucida kunt u terecht voor mediation bij arbeidsconflicten, zakelijke conflicten, familiezaken en echtscheidingen en verschillende coachingstrajecten. 

Meer informatie over Lucida, Bureau voor Mediation & Coaching is te vinden op www.lucida.nl.

Adresgegevens
Klepperheide 22 in Druten (6651 BE); Wijchenseweg 116 in Nijmegen (6538 SX), telefoon: 0487-54 01 10, mailadres: mail@lucida.nl.

Meer berichten