Claudia Rouss.
Claudia Rouss. Foto: John van Gelder

Anna’s Warehouse: een opgewekte nieuwe start

Zaken

DRUTEN - Met een verhuizing van de winkel en het weer open mogen na de laatste lockdown is het dubbel feest voor Anna’s Warehouse in Druten. Volgens eigenaresse Claudia Rouss zijn de klanten enorm blij dat er weer fysiek gepast en gekocht kan worden in haar dameskledingwinkel aan de Kattenburg 48.

Als jong meisje van zeventien stond Claudia Rouss al in de winkel van haar moeder in Rotterdam. Haar oma Anna is ooit gestart met de winkel en met de naam Anna’s Warehouse is dit een mooi eerbetoon aan haar oma. Claudia heeft ook altijd in winkels gewerkt en verhuisde naar Maas en Waal vanwege haar man die uit Tiel kwam. Ruim vijf jaar geleden, op haar vijftigste, heeft ze haar droom waargemaakt en is deze kledingwinkel begonnen.

Kwaliteitsmerken
Claudia vertelt: ‘In mijn winkel vind je dameskleding voor alle leeftijden. Ik omschrijf mijn collectie als vrouwelijk, sportief, draagbaar en betaalbaar. Met de kleding van merk G-maxx bijvoorbeeld kun je mooi combineren. En merk C&S The Label, ook heel betaalbaar, heeft een groot assortiment vesten, blouses, shirts en broeken. En het vermelden waard is ook het leuke merk Exxcellent in maten 42 t/m 50, voor de vollere vrouw: altijd goede pasvorm en het kleedt mooi af. Van het merk Stark hebben we alleen broeken, maat 38 t/m 48, zonder knopen en rits. En naast de kleding verkopen we ook accessoires en enkele decoratieartikelen.’
Met enige regelmaat doet Claudia haar Cash en Carry inkopen in Duitsland, maar vaker nog in Amsterdam. Elke veertien dagen vult ze dan haar kledingcollectie en accessoires aan met nieuwe items.

Welkom
Claudia is blij te zien dat ook jongeren haar winkel weten te vinden en nodigt iedereen uit binnen te lopen en (weer) te ervaren hoe leuk fysiek winkelen is. Kleding moet je namelijk zien en voelen. De openingstijden van Anna’s Warehouse zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, tel. 06-15 64 16 10.

Door Elly Bruns