Logo demaasenwaler.nl
Foto: Van Kraaij Educatie

Inschrijving NL Leert Door gestart

  Zaken

MAAS EN WAAL - Sinds maandag 10 januari kan men zich weer inschrijven voor NL Leert Door. Het landelijke programma biedt volwassenen de gelegenheid zich op kosten van de overheid om of bij te scholen. NL Leert Door is een samenwerking tussen Ondernemend Maas en Waal (OMW), Ondernemersvereniging Druten (OVD), CNV en Van Kraaij Educatie. 

Met de binnengehaalde subsidie kunnen 5.000 werknemers, werkzoekenden en zzp’ers hun positie op de arbeidsmarkt versterken met een veelzijdig aanbod aan ontwikkelactiviteiten. De overheid neemt daarbij het grootste gedeelte van de investering voor haar rekening. Werkgevers betalen soms een bijdrage. 

Sommige cursussen en trainingen zijn zelfs volledig kosteloos, omdat het samenwerkingsverband voor cofinanciering vanuit het bedrijfsleven en andere organisaties heeft gezorgd.

Hoewel iedereen aan de activiteiten kan deelnemen, heeft het samenwerkingsverband extra aandacht voor de sectoren horeca, retail, techniek en de agrarische sector.

Binnen het samenwerkingsverband wordt intensief samengewerkt tussen werkgevers- en werknemersorganisaties. Samen creëren zij een waardevol ontwikkel- en scholingsaanbod, dat inspeelt op de vraag binnen de verschillende sectoren en ondernemingen, maar bovenal op de ontwikkeling van mensen.

Inschrijven
Het is sinds maandag 10 januari mogelijk in te schrijven voor de activiteiten. Kijk voor meer informatie op samennaareenhogerniveau.nl.

Meer berichten