Ans van der Wielen en Nadine van den Hazelkamp- van der Mispel.
Ans van der Wielen en Nadine van den Hazelkamp- van der Mispel. Foto: John van Gelder

Bijzondere mijlpaal in Deest

5 jan, 17:41 Zaken

Drogisterij van der Wielen tien jaar onder leiding van Nadine van den Hazelkamp- van der Mispel.

DEEST - Omdat drogisterij Van der Wielen in januari 2022 tien jaar onder leiding staat van Nadine van den Hazelkamp-van der Mispel, wordt het nieuwe jaar er een met veel interessante (kortings)acties. De drogisterij is ooit gestart door haar grootouders en ook een tante heeft aan het roer gestaan. In 2028 bestaat drogisterij Van der Wielen 100 jaar en krijgt het de titel ‘koninklijk’.

Bij binnenkomst in de drogisterij aan de Grotestraat 10C in Deest valt meteen de huiselijke sfeer op. De tafel die in het midden van de winkel staat, nodigt je uit voor een kop koffie en een goed gesprek over het waarom je binnenloopt. De winkel straalt vertrouwen uit, zodat je met een gerust hart je wensen of problemen op tafel durft te leggen. En dat is ook precies wat Nadine, samen met Inge en Jantine, wil uitstralen.

Persoonlijke zorg
Nadine zegt: ‘Ik zoek samen met de klant naar de oorzaak van het probleem, zodat het gericht aangepakt wordt met een supplement, een zalfje of met ander goed advies. Hier kan ik de persoonlijke zorg bieden die ik nastreef. En waarschijnlijk is dat ook de reden dat hier vrijwel geen paracetamol wordt verkocht, die klachten wel verlicht, maar lang niet altijd wegneemt.’

Nadine is een voortvarende ondernemer die in 2014 in deze regio de titel Jonge Ondernemer van het Jaar kreeg en in 2018 verkozen werd tot Gelderse Mediavrouw. Haar voortvarendheid, ondernemersgeest en professionaliteit spat er vanaf als ze in beeld is. Ze is dan ook gewend om vooraan te staan. Als meisje stond ze al in de drogisterij van haar tante Ans van der Wielen, die een voorloper was op het gebied van vitamines en supplementen. Hoewel ze ook andere dingen heeft gedaan, kwam ze toch weer terug bij haar oude liefde, het drogisterijvak. ‘Ik heb deze drogisterij overgenomen met een lening van duizend euro van mijn ouders. Het geraamte stond al, ik hoefde alleen maar gas te geven.’ 

Opmerkelijk is dat er steeds meer jeugd binnenloopt en ook dat slechts vijf procent van haar klanten uit Deest komt. Zelfs uit het buitenland krijgt ze bestellingen, hetgeen wel tekent dat we hier met een professional van doen hebben met oog en oor voor klanten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.drogisterijvanderwielen.nl of bel met 0487-512354.

Door Elly Bruns

!
Digitale krant