Vlnr Marvin Glasius, Francis Jansen, Pim van Wolferen en Sylvana Brouwer.
Vlnr Marvin Glasius, Francis Jansen, Pim van Wolferen en Sylvana Brouwer. Foto: Eigen foto

Kluzzy is vernieuwd

Zaken

MAAS EN WAAL - Na slechts een aantal weken in de lucht te zijn met de vernieuwde app in Maas en Waal is Kluzzy voor dienstverlening aan huis nu al een opkomend succes. Nieuwe klussen blijven binnenstromen en de kluzzers verdienen er een leuk zakcentje mee. 

De app is geschikt voor elke telefoon. Als je een klusje hebt liggen waar je niet aan toekomt of waar je geen zin in hebt, kun je deze binnen een paar minuten plaatsen. Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je jezelf als kluzzer registreren en flink wat geld cashen door klussen uit te voeren. Heitje voor karweitje als het ware, maar dan digitaal.

Boven verwachting goed
Het gaat zelfs boven verwachting goed met Kluzzy, zegt Marvin Glasius, de oprichter van Kluzzy. ‘We hebben al ruim vierhonderd gebruikers op ons platform. Op dit moment staan er honderddertig klusjes geregistreerd, vooral huishoudelijke en tuinklussen. We zijn dan ook naarstig op zoek naar kluzzers die huishoudelijke hulp willen bieden.’

‘En’, vult Francis Jansen aan, ‘op dit moment focussen we ons vooral op de regio Maas en Waal om onze gebruikers goed te leren kennen en volume te creëren. Daarom is de kans zeer groot dat je al een klus of kluzzer vindt in je eigen wijk. Iedereen op het platform wordt gevalideerd, waardoor het voor jong en oud veilig is om aan de slag te gaan met klussen. Klanten en kluzzers leggen daarna zelf contact om een afspraak in te plannen.’
Kluzzy brengt buurtgenoten bij elkaar die graag wat voor elkaar willen betekenen en elkaar een leuke klus gunnen. Iedereen vanaf 13 jaar kan meedoen en (tot op zekere hoogte) zelf bepalen hoeveel ze willen verdienen. Alle betalingen worden veilig online gedaan via iDeal.

Kluzzer van de maand
Elke maand wordt een kluzzer van de maand gekozen. Hij of zij ontvangt 25 euro bovenop het geld wat al met klussen is verdiend. Afgelopen maand was het Sten uit Afferden die al achttien klussen naar volle tevredenheid van zijn klanten heeft volbracht. Hij heeft onder andere klussen in de tuin gedaan, bladeren geveegd, heggen gesnoeid en honden uitgelaten. Klanten gaven hem vrijwel elke keer vijf sterren voor het werk dat hij had gedaan. Een topper dus!

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Kijk bij veelgestelde vragen op www.kluzzy.com, mail naar service@kluzzy.com of bel met 06-18 84 94 19.

Door Elly Bruns