Gerrit Lazet, Frans Konings, Drea van Oss, Sjaak van der Zwaluw en Tini Janssen Steenberg.
Gerrit Lazet, Frans Konings, Drea van Oss, Sjaak van der Zwaluw en Tini Janssen Steenberg. Foto: Wim van Leeuwen

Kratje Grimas bier voor leden ondernemersvereniging

Zaken

APPELTERN - Ondernemersvereniging De Gouden Ham nam afgelopen zaterdag zeventig kerstattenties in ontvangst, uit handen van ‘James de bierbrouwer’, hoofdspeler in de musical ‘Uit de schaduw van Appeltern’.

Ondernemersvereniging De Houden Ham heeft voor haar leden kratjes Grimas Bier met bijpassende lekkernijen besteld bij stichting Musical productie Maas en Waal. Met een verwijzing van het woord Grimas naar haar nieuwe voorstelling ‘De grimas achter de kamerjas’ en met James de bierbrouwer als boegbeeld, die verwijst naar een personage uit de vorige voorstelling. Alle pakketten worden bij de leden van de ondernemersvereniging afgeleverd.

Op de foto van links naar rechts: Gerrit Lazet (voorzitter Stichting Musical Productie Maas en Waal), Frans Konings (James de bierbrouwer - logo van Grimas Bier), Drea van Oss (penningmeester van OV de Gouden Ham), Sjaak van der Zwaluw (ondernemer in Appeltern) en Tini Janssen Steenberg (bestuurslid St. Musical productie Maas en Waal). Voor meer informatie over de musical, zie: www.musicalmaasenwaal.nl.