Winnaars Ondernemerspitches 2021
Winnaars Ondernemerspitches 2021 Foto: Chrisje Staal

XR4 wint derde prijs ondernemerspitches

Zaken

NIJMEGEN/DRUTEN - XR4Industry heeft afgelopen vrijdag de derde prijs gewonnen tijdens de finale van de ondernemerspitches Rijk van Nijmegen 2021. 

Tijdens de finale mochten vijftien ondernemers die uit de voorselectie overbleven live pitchen voor een professionele jury met experts uit het mkb, onderwijs en overheid. De vijftien ondernemers streden om het gaafste innovatieve businessidee uit de regio. 

De eerste prijs ging naar House of Thol uit Heumen.

XR4Industry uit Druten heeft de derde prijs weten te bemachtigen. XR4Industry is ontstaan vanuit het Tech-Lokaal Maas en Waal. Het bedrijf maakt gebruiksvriendelijke softwarepakketten, waarmee 3D visualisatie mogelijk is. Deze softwarepakketten zijn universeel toepasbaar. De jury oordeelde als volgt: ‘Dit bedrijf biedt oplossing voor MKB, innovatief concept met creatieve slimme verbindingen, kan de hele wereld rond, nog een duwtje in de rug nodig voor haalbaarheid.’

De Ondernemerpitches is een initiatief van RvN@, de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen en Rabobank Rijk van Nijmegen. In nauwe samenwerking met Start Up Nijmegen, Mercator Launch en het Centrum voor Ondernemerschap van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en Wijchen.

Still uit finale ondernemerspitches.