Logo demaasenwaler.nl
Ronald Sommer.
Ronald Sommer. (Foto: John van Gelder)

Elro Auto’s gaat verhuizen naar Heesch

  Zaken

DRUTEN/HEESCH - Elro Auto’s gaat verhuizen. Per 1 december sluiten eigenaren Ellen van den Broek en Ronald Sommer de deuren in Druten, en begin januari openen zij de nieuwe zaak in Heesch.

Het autobedrijf is met haar opvallende logo bekend bij heel veel mensen. Het logo gaat dus ook mee naar het nieuwe pand dat door eigenaren Ellen en Ronald is aangekocht in Heesch. Het huidige pand aan de Nijverheidsweg 11 in Druten is verkocht. Elro Auto’s verkoopt nu luxe auto’s en bedrijfsauto’s. Dat laatste wordt straks de hoofdmoot.

Ellen: ‘Wij hebben in deze regio actief gezocht naar een woning met een bedrijfspand. Dat lukte echter niet. En dus starten we begin januari 2022 met de nieuwe zaak aan de Middelste Groes 18 in Heesch, waar iedereen welkom is voor een kopje koffie.’

Ronald: ‘We willen kleiner, en van de verplichting af om zes dagen in de week aanwezig te moeten zijn. Wij willen zeker nog blijven werken maar het tegelijkertijd ook wat rustiger aan doen. Wij zijn onze zaak gestart in 1997 en zijn sinds 2007 op deze plek gevestigd. Straks in Heesch gaat alles op afspraak, dat kan ook ’s avonds, zodat wij onze eigen tijd kunnen indelen. Ik doe dit al 40 jaar en ik wil ook graag op zaterdag een keer gaan wielrennen of mountainbiken. En bovendien vind ik het leuk om handel te zoeken in Nederland, België en Duitsland.’ Elro Auto’s zoekt ook in opdracht van klanten naar de gewenste auto. Dat kan zowel een bedrijfsauto als een luxe auto zijn. Elro Auto’s onderscheidt zich door het bieden van de juiste service en door de net wat luxere bedrijfsauto’s.

Het huidige pand is verkocht aan twee nieuwe eigenaren: Riool en Zo en MVT Binnenmontage. Ellen en Ronald wensen de nieuwe eigenaren Erik en Maarten veel succes in dit pand. Tevens maken zij van de gelegenheid gebruik om, via dit artikel, alle bestaande en eerdere klanten te bedanken voor hun vertrouwen. ‘Uiteraard zijn zij ook van harte welkom op onze nieuwe locatie in Heesch’, besluiten ze. Meer informatie: www.elroautos.nl of via tel. 06-53 75 78 06.

Door Elly Bruns

Meer berichten