Logo demaasenwaler.nl
Ivo Thijssen
Ivo Thijssen (Foto: Gemeente Beuningen)

Ondernemer van het jaar Beuningen bekend

  Zaken

BEUNINGEN - Op woensdag 17 november is Ivo Thijssen met zijn onderneming Bierbewustzijn.nl uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar Beuningen 2021. Martijn Cannavacciuolo (Personal Health Plan) is winnaar van de Talent Award Beuningen 2021.

In Slot Doddendael in Ewijk reikte wethouder Hans Driessen in een klein gezelschap de prijzen aan de winnaars uit. Vanwege corona was het business event afgelast. Via een livestream uitzending, gepresenteerd door Angela Verkuijlen, kon iedereen wel getuige zijn van de bekendmaking.

Juryrapport
De jury zegt over Ivo Thijssen: “Het aanbod van Bierbewustzijn.nl is een goed voorbeeld van gecombineerd offline en online zakendoen. Ivo laat zien snel te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Een veelzijdig en innovatief ondernemer.”
Volgens de jury onderscheidt startend ondernemer Martijn Cannavacciuolo zich op positieve wijze in de wereld van diëtisten. “In heel korte tijd heeft Martijn zijn vleugels vanuit Beuningen uitgeslagen naar locaties in de regio. Met een geroutineerde en professionele aanpak brengt hij diensten gericht op fitness en voeding naar een next level.”

Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen waren ook Guus van Haren-Leijten van Bijzonder Genieten en Gina Hendriks van De Vier Jaargetijden genomineerd.

Voor de Talent Award 2021 waren ook Wendy van de Geer van Beau Vous en Debbie van Haren van Bijzonder Zoet genomineerd. 

Meer berichten