Logo demaasenwaler.nl
Foto: Caroline Verhees

Netwerkbijeenkomst Wijchen

  Zaken

WIJCHEN - Op maandag 18 oktober organiseert ‘t Mozaïek voor organisaties en bedrijven in de gemeente Wijchen een bijzondere netwerkbijeenkomst. 

De bijeenkomst start met de humoristische theatervoorstelling ‘Heb ik even geluk!’, over plezier op het werk. ‘Heb ik even geluk!’ is de solovoorstelling van Ewald van Kouwen, aanvoerder van de beweging Positief Coachen. Hij was tien jaar lang het televisiegezicht van de Consumentenbond en staat nu al dertien jaar in het theater. Hij is vooral bekend van de voorstelling ‘Wel winnen, hè’, voor iedereen die actief is bij sportclubs. Maar hij geeft ook al tien jaar lezingen bij gerenommeerde bedrijven en organisaties, zoals Rabobank, Belastingdienst en Start People. De inloop is vanaf 16.00 uur, de voorstelling duurt van 16.30 tot 17.45 uur (zonder pauze). 

Na afloop is er een netwerkborrel. De toegang en koffie/thee bij inloop is gratis, een drankje achteraf is voor eigen rekening. Aanmelden en reserveren via: www.mozaiekwijchen.nl. Maximaal twee kaartjes per organisatie.

Meer berichten