Tom Reuvers.
Tom Reuvers. Foto: John van Gelder

Toms Lunch: jonge topondernemer maakt ambities waar

Zaken

EWIJK - Tom Reuvers uit Ewijk, pas 23 jaar, wist al heel jong dat hij ondernemer ging worden. Als kind bakte hij al koekjes en taarten en als 13-jarige had Tom al vier bijbaantjes. Hij was vrijwilliger bij de 4-Daagse en jarenlang nauw betrokken bij Huttenbouw Ewijk. Tom beschikt over een tomeloze energie, is fervent voorstander van duurzaamheid en voert dat door in alles waar hij mee bezig is.

Het was dus niet zozeer een keuze maar een innerlijke motivatie die hem bracht waar hij nu staat. De laatste acht jaar werkte hij als broodbakker bij bakkerij ’t Kraayennest. En op 4 oktober begint hij zijn eigen, duurzame, lunchcateringbedrijf: Toms Lunch. Hij werkt vanuit de Fuchsiastraat in Nijmegen. In een aantal winkels hangen al posters, bij bedrijven in de regio verspreidt Tom folders en geeft waar het kan bedrijfspresentaties.

Ambachtelijk en lokaal
Tom maakt voor zijn aanbod gebruik van de allerbeste en waar mogelijk lokale producten, zoals zalm van een Winssense kweker. De filet americain is op aangeven van Tom samengesteld door een slager. De kip-kerriesalade wordt door Tom zelf gemaakt. Drankjes worden geleverd in glazen flesjes met keuze uit vijf smaken. Daarin absoluut geen zoetstoffen of suiker, dus honderd procent puur vruchtensap, dat vooral vanuit deze regio wordt aangeleverd.

Toms Lunch richt zich op de zakelijke en op de privé markt. Binnen een straal van tien kilometer vanuit Nijmegen wordt bij een bestelling boven de 25 euro gratis bezorgd. Voor de bezorging gebruikt Tom een door hem zelf ontwikkelde ‘intelligente’ box, waarin broodjes langer krokant blijven. Eenmaal versleten wordt deze - plastic box - omgevormd tot één nieuwe box. Dus geen afvalproductie.

Voor de particuliere klant werkt Toms Lunch met afhaalpunten in de regio. Bij vestigingen van het Kraayennest (in Beuningen en in de Niersstraat en Fuchsiastraat in Nijmegen) en bij Jumbo Loeffen in Winssen. Klanten die liever een ander broodje willen dan het dagelijkse assortiment, kunnen dit via de website bestellen en de volgende dag afhalen tussen 10.30 en 14.30 uur. En, benadrukt Tom, de broodjes zoals te zien op de website is ook wat de klant krijgt. Een eerlijk product, op ambachtelijke wijze bereid en duurzaam geleverd.

Meer informatie
Meer informatie en/of bestellen, kijk op: www.tomslunch.nl of bel met 024-2090104. Meer informatie via Facebook/ Toms lunch.

Door Elly Bruns