Esmee van Megen.
Esmee van Megen. Foto: John van Gelder

Huidinstituut Skin Boss geopend

7 jul, 20:02 Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - De 27-jarige Esmee van Megen is jong, maar ervaren. Ze beschikt over alle kennis van de huid. En dat wil ze graag met zoveel mogelijk mensen delen in haar huidinstituut: Skin Boss.

Esmee komt oorspronkelijk uit Nijmegen, maar is inmiddels helemaal gesetteld in Beneden-Leeuwen. Ze zit al acht jaar in het vak. ‘Ik ben in een gespreid bedje gekomen. Zowel mijn stages als werkervaringen heb ik opgedaan bij award-winnende salons.’ Daarna heeft ze als accountmanager gewerkt bij het merk waar ze nu haar producten van heeft. ‘Hierdoor weet ik hoe alles werkt, zelfs op DNA niveau.’ Door een onverwachte wending kwam haar droom in een stroomversnelling: haar eigen Skin Boss Huidinstituut.

Een huidinstituut is anders dan een schoonheidssalon. Esmee legt uit: ‘We hebben dezelfde opleiding en bij beide kun je ontspannen. Alleen ons resultaat is anders. Bij een huidinstituut kun je dieper werken, waardoor je lange termijn effecten realiseert. Onze behandelingen kunnen zelfs op DNA niveau veranderingen aanbrengen. Je vertelt wat je anders wilt en ik ga dat doel bereiken, ook al kan dat soms wat minder ontspannen zijn.’ Veel mensen denken dat huidverjonging voor hun een verloren zaak is, maar Esmee is erop gebrand het tegendeel te bewijzen. Daarin is ze wel streng: ‘Wil je resultaat, dan moet je thuis ook aan de gang met de juiste producten.’

Natuurlijke huidverjonging, dat staat centraal. Cosmetische ingrepen worden er dus niet gedaan. ‘Dat mogen wij ook helemaal niet, dat is een andere opleiding.’ Bij Esmee kun je terecht voor onder andere kruidenpeelings, micro-needling en stevige bindweefselmassages. ‘Als ik de helft van het gezicht doe, ben je gewoon scheef’, zegt ze lachend. Esmee is gespecialiseerd in huidverjonging en is acnespecialist, hierdoor is vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. Binnenkort start haar samenwerking met een huidtherapeut. ‘Die gaat nog iets verder, dat is echt paramedisch.’

Esmee wil dat de drempel laag is en dat iedereen zich welkom voelt. Je kunt haar bellen of mailen naar info@skinboss.nl voor vrijblijvende informatie of een intakegesprek. ‘Ik vind het belangrijk mensen te leren kennen, voordat ik zo dicht op ze ga werken. En natuurlijk wil ik graag mijn enthousiasme en kennis delen!’ Kijk voor meer informatie op: www.skinboss.nl.

Door Inge Arissen

!
Digitale krant