Swen Wigmans en Nathalie van den Hurk.
Swen Wigmans en Nathalie van den Hurk. Foto: John van Gelder

Van Kraaij Educatie start cursusjaar met open avond en dag

Zaken

DRUTEN - Het nieuwe cursusjaar bij Van Kraaij Educatie heeft weer veel te bieden, zeker voor mensen die van andere talen houden. Leer bijvoorbeeld Chinees of Roemeens, krik je business Engels op of breng je Duitse taalvaardigheden naar een hoger niveau.

Van Kraaij Educatie heeft een groot aanbod van taalcursussen voor beginners tot gevorderden, NT2 en taalcursussen op maat voor bedrijven. Nathalie van den Hurk, Coördinator Particuliere Cursussen en Docente Engels, vertelt: 'Na de coronaperiode zijn we weer helemaal opgestart en we gaan weer de groepscursussen geven, wel op 1,5 meter afstand. Daarnaast gaan we veel cursussen privé aanbieden. Het huidige aanbod blijft behouden. We geven onder andere Engels, Frans, Duits, Turks, Italiaans, Spaans, Russisch, Chinees, Roemeens en Hongaars. Voor mensen die liever niet in een groep willen deelnemen, is er de mogelijkheid om de cursus online te volgen. We zijn dus aan het omschakelen naar een nieuwe manier van werken.'

Een groepscursus duurt twaalf weken, in september start de najaarsronde en in februari de voorjaarsronde. Je begint in principe op basisniveau, mocht je al een hoger niveau hebben, dan kun je op een hoger niveau instromen, alles gebaseerd op de ERK-niveaus (het Europees Referentiekader dat beschrijft wat je per niveau in een vreemde taal precies moet kunnen). Na afloop ontvang je een certificaat.
In D'n Bogerd vindt de open avond plaats op woensdag 26 augustus om 19.30 uur, de open dag is op zaterdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00, ook via een link live te volgen. Info: www.vankraaijeducatie.nl of 0487-745003.