Arjan de Vries, eigenaar van Beddenspecialist De Vries.
Arjan de Vries, eigenaar van Beddenspecialist De Vries. Foto: John van Gelder

Slaaptest weken bij Beddenspecialist De Vries in Druten

Zaken

DRUTEN – Slapen is essentieel voor iedereen, alleen zouden mensen veel beter kunnen slapen dan ze nu doen. Dat vindt ook Arjan de Vries van Beddenspecialist De Vries in Druten. 'Veel factoren zijn van invloed op de nachtrust: stress, fysieke klachten, temperatuur en vooral een goed bed met een goed hoofdkussen. Een bed en een hoofdkussen moeten echt bij je passen', aldus De Vries. Om daar zeker van te zijn, biedt hij klanten een 100% inzicht in hun slaapgedrag, met de onafhankelijke SlaapID®-service.

Sinds een aantal jaar werkt de Beddenspecialist met de SlaapID®-service. 'Klanten die bij ons in de winkel komen, krijgen na een intakegesprek de SlaapID®-sensor mee naar huis. Thuis slapen ze drie nachten met de SlaapID®-sensor om de borst, waarna in de winkel het slaapgedrag wordt uitgelezen. Met de gegevens uit het intakegesprek en de SlaapID®-sensor wordt bekeken welk product het beste bij de klant past', vertelt Arjan.

'SlaapID® laat zien hoe vaak iemand beweegt, in welke houdingen iemand slaapt en wat het slaapklimaat is. Zo wordt de slaapsituatie in kaart gebracht, maar ook eventuele fysieke klachten kunnen worden vastgelegd. Dankzij een samenwerking met aangesloten fysiotherapeuten, kunnen relaties tussen klachten en slaapomstandigheden bovendien eerder en beter worden aangetoond.'
Tijdens de 'Slaaptest weken' is ook persoonlijk advies thuis mogelijk. De medewerkers van Beddenspecialist De Vries kunnen naar wens aan huis komen, voor een persoonlijk advies. Maak een afspraak in de winkel of reserveer via www.slaapid.nl.