Gerard Romsom en Ron ter Bogt.
Gerard Romsom en Ron ter Bogt. Foto: Maik Jansen

Tandartspraktijk G.A. Romsom wordt Mondmedicentrum

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - Tandarts Gerard Romsom is al sinds 1979 actief als tandarts in Beneden-Leeuwen. Gezien zijn leeftijd heeft hij er recent voor gekozen om te stoppen als tandarts en het stokje over te dragen aan een jongere generatie tandartsen van Mondmedicentrum.

In Mondmedicentrum heeft tandarts Gerard Romsom een geschikte organisatie gevonden, waarin hij veel vertrouwen heeft. Romsom: 'Mondmedicentrum staat immers al bijna vijftien jaar bekend als een organisatie die zeer veel kennis en ervaring heeft en bovendien veel aandacht besteedt aan de patiënt.'

Familiebedrijf

Mondmedicentrum is een familiebedrijf opgericht door tandarts Ron ter Bogt, die zelf van 1982 tot 1993, evenals tandarts Romsom, werkte als tandarts-solist in Oss. Ter Bogt: 'Wij nemen de zorg voor de patiënten in Beneden-Leeuwen graag over, omdat we het belangrijk vinden dat mondzorg lokaal toegankelijk blijft.' Kenmerkend voor de zes huidige tandartspraktijken van Mondmedicentrum is de focus op de kwaliteit van zorgverlening en preventie.

Nieuwe locatie

Mondmedicentrum zet de tandartspraktijk vanaf maandag 3 juni voort op de Van Heemstraweg 48A te Beneden-Leeuwen. In het pand is tevens Zorgplein Maas en Waal gevestigd en bevinden zich onder andere ook Samenwerkende Psychologen Maas & Waal en Simone de Wildt praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie. In de nieuwe praktijkruimte is plek voor meerdere behandelkamers en dus ook voor nieuwe patiënten.

Inschrijven

Inschrijven bij de tandartspraktijk kan via het inschrijfformulier op: www.mondmedicentrum.nl,
of door te bellen naar 0487-592303. Na ontvangst van de inschrijving neemt de praktijk contact op. Voor vragen is Mondmedicentrum tot 3 juni te bereiken op 0412–667979.