Koopjesparade op de Heemstrade

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - Wie van koopjesjagen houdt, is van harte uitgenodigd op de Heemstrade tijdens Black Friday. Het belooft een gezellig, lang koopjesweekend te worden van vrijdag 23 tot en met maandag 26 november. Diverse ondernemers op de Heemstrade, waaronder Jumbo, Cleverfit, Action, Schuurman Schoenen, Curatorenverkoop, BCC, slechtziend.nl, Prominent, Style4You en De Agave, zorgen samen voor leuke acties, koopjes, aanbiedingen, knalprijzen, buitenkansjes en vooral winterse gezelligheid.

Black Friday (zwarte vrijdag) is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daar betekent 'de dag na Thanksgiving' de start van het seizoen voor het doen van kerstaankopen. Door alle laaggeprijsde artikelen staan er in de VS al uren vóór de openingstijden lange rijen met koopjesjagers.

Jochem Willemsen van Cleverfit vertelt enthousiast: 'Tijdens Black Friday willen we gezamenlijk de kracht van het plein uitstralen. Het gaat vooral om een stuk gezelligheid. We laten daarom vijf grote dennenbomen poten, die voor altijd op het plein mogen blijven staan. Voor dit koopjesfestijn hangen we er verlichting in, wat zeker ten goede komt aan de wintersfeer en gelijk leuk is voor de komende feestmaand.' 

Han de Waard van slechtziend.nl vult aan: 'We organiseren Black Friday voor de eerste keer. We hopen dat we straks samen kunnen zeggen, "wat hebben we het goed gedaan". Om alvast in de winterstemming te komen, staan wij bij slechtziend.nl met een knusse kraam met warme broodjes worst en glühwein tegen een zacht prijsje. Sommige ondernemers rollen dit weekend de rode loper uit en bij De Agave is alles in kerstsfeer gehuld.'

Kortom, wie al zin heeft om een begin te maken met de kerstaankopen, of alvast de kerstsfeer wil opsnuiven, is tijdens Black Friday op de Heemstrade in Lauwe aan het goede adres.