John en William Cobussen. Foto: Jan Hermens.
John en William Cobussen. Foto: Jan Hermens. Foto: Jan Hermens

Vernieuwd tuincentrum GroenRijk opent 15 maart

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN – GroenRijk Beneden-Leeuwen begint het voorjaar sprankelend. Het tuincentrum is 600 vierkante meter groter geworden, heeft een fraaie nieuwe entree en een ruimere buitenplaats.

En dat is nog niet alles. GroenRijk Beneden-Leeuwen heeft nu ook een dierenafdeling en een flink magazijn. Om alle plannen te realiseren is de afgelopen maanden stevig doorgewerkt. Het resultaat is binnenkort te bewonderen. Op 15 maart opent het vernieuwde GroenRijk Beneden-Leeuwen de deuren. Wie de lente wil zien, voelen en ruiken moet beslist een kijkje gaan nemen.

Voordat het tuincentrum aan de Zandstraat als een stralende voorjaarsbloem opengaat, is het eerst even dicht. Op 12, 13 en 14 maart is GroenRijk Beneden-Leeuwen gesloten, zodat de laatste details afgewerkt kunnen werken.

Feestelijke opening
John en William Cobussen, eigenaars van het familiebedrijf, kijken uit naar 15 maart. John vertelt: 'Doordat het winkeloppervlak met 600 vierkante meter is toegenomen hebben we onze bestaande afdelingen uit kunnen breiden en een dierenafdeling toe kunnen voegen. Dat betekent meer groen, meer accessoires, meer beleving. We doen er alles aan om onze klanten in ieder jaargetijde inspiratie te bieden voor hun tuin en hun huiskamer. In elk woonmagazine van deze tijd zie je kamerplanten in alle soorten en maten. Wij spelen op zulke trends in. Als het voorjaarszonnetje doorbreekt, lokt de tuin. Een tuin vol bloemen en planten is een feest om naar te kijken. Bij GroenRijk Beneden-Leeuwen is alles te vinden om van elke tuin zo'n feestje te maken. Van voorjaarsbloeiers wordt iedereen vrolijk. Een mooie pot violen, dat is een sprankje geluk.'
Door de grootscheepse verbouwing is GroenRijk Beneden-Leeuwen klaar voor de toekomst. 'Ons tuincentrum is vernieuwd, maar het vertrouwde karakter is niet verdwenen. De klant ziet bekende gezichten en kan altijd op onze deskundige adviezen rekenen. Over planten en vijvers, en nu ook over huisdieren', aldus een enthousiaste eigenaar.

Het assortiment van GroenRijk Beneden-Leeuwen is completer dan ooit. Een bezoek aan het tuincentrum is meer en meer een uitje voor het hele gezin, zoveel is er te zien. Van 15 tot en met 18 maart is een ritje naar GroenRijk extra aantrekkelijk, want bij een opening horen feestelijke acties. 'Wij nodigen iedereen uit om met ons het voorjaar te vieren, in ons vernieuwde tuincentrum', besluit John.

Door Jan Hermens