Dennis Heijmink en Jan van Esch
Dennis Heijmink en Jan van Esch
advertorial

Deskundige fiscalisten met nieuwe naam

Zaken

De belastingwetgeving is voortdurend in beweging. De fiscalisten van Duijd volgen alle stappen nauwgezet en geven gedegen advies over risico's èn kansen. De naam is nieuw, maar het fiscale adviesbureau is inmiddels al meer dan vijf jaar in de regio actief. Het bureau is in het voorjaar van 2011 opgericht door Dennis Heijmink. Inmiddels zijn Daniëlla en Jolanda in dienst gekomen en is de ervaren fiscalist Jan van Esch mede-eigenaar geworden. Het is tijd het bureau opnieuw te presenteren, met een nieuwe naam en een fris uiterlijk. Vanaf 1 juni 2016 bieden ze hun diensten aan onder de naam Duijd Fiscalisten.

Dennis Heijmink: "Door mee te denken, het geheel te overzien en te luisteren naar het verhaal achter je vraag, vinden we inventieve oplossingen. Bij ons krijg je antwoord op je vraag, vertaald naar duidelijke taal. We gaan graag voor je aan de slag."

De belastingadviseurs van Duijd werken voor particulieren en grote internationale ondernemingen, voor kleine zelfstandige ondernemers, overheden en non-profitinstellingen. Zij bieden het antwoord op jouw fiscale vraag, ongeacht wie de vraagsteller is.

Jan van Esch: "Met regelmaat zijn wij collega's van accountantskantoren, administratiekantoren of boekhoudfirma's met fiscale oplossingen van dienst. Als zij er niet meer uitkomen, bellen ze ons. Zij zijn ook deskundig op fiscaal gebied, dus kunnen we complexe en scherpe vragen verwachten. Dat maakt ons juist extra enthousiast. We kunnen dan laten zien dat we echt vaktechnische specialisten zijn."

De ervaren fiscalisten van Duijd kenmerken zich door een hoog kennisniveau, een open en kritische houding en ze kunnen volhardend zijn. Desgewenst noem je het eigenwijs. Ook in de toekomst duijden zij graag het fiscale recht voor je. Maak een afspraak met Dennis of Jan. Zij vertellen graag en gepassioneerd over hun vak.

Duijd fiscalisten

De houtakker 51, 6681CW Bemmel

0481-471166

info@duijdfiscalisten.nl

http://www.duijdfiscalisten.nl