PinksterVaria
PinksterVaria Foto: Reinier Jansen

PinksterVaria Altforst

ALTFORST - Op zondag 19 mei, eerste pinksterdag, is het in Altforst weer tijd voor PinksterVaria.

De dag staat zoals altijd weer in het teken van vermaak voor het hele gezin met een divers programma. Er is een uiterst gevarieerde braderie, waarbij leden van Club Wheels aanwezig zijn met hun oude legervoertuigen. Ook er is een heuse roofvogeldemonstratie van Yuki Onna. De demonstraties zijn om 11.00, 12.30, 14.00 en 16.00 uur.

Fierljeppen

Uiteraard wordt er ook dit jaar weer gefierljept (opgeven voor de workshop kan nog via wedstrijden@pinkstervaria.nl).

In het Kikkerparadijs kunnen kinderen zich de hele dag uitleven met gratis attracties. Ook de jeugd hoeft zich geen moment te vervelen. Er kan gebumpervoetbald en gesupt worden, er staat een Gyro Space en een supergave wipe-out attractie. En natuurlijk is de Volcano er voor jong en oud.

Froggypop

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Froggypop. Tussen 13.30 en 18.00 uur kunnen bezoekers, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van twee lokale bands. Met dit jaar live on stage Between 2 Rivers en Revolt.

De band Between 2 Rivers komt uit Druten. Op eigen wijze brengen ze een ode aan artiesten die betekenis hebben gehad (en nog steeds hebben) in hun muzikale levens. De Maas en Waalse band Revolt brengt onvervalste rock ’n roll zoals het bedoeld is en dat alles in het eigen dialect.
De dag wordt na 17.00 uur afgesloten in de feesttent met muziek van Lekke Band, een knotsgekke rockcoverband uit Brabant.
Behalve de entree (deze bedraagt 3 euro voor kinderen van 2 tot 12 jaar en 4 euro voor 12 jaar en ouder) zijn alle attracties gratis.

Kijk voor meer informatie over PinksterVaria, B-frogg en MegaVaria op www.pinkstervaria.nl.