Inloopmiddag ROC Rivor

TIEL - Op dinsdag 19 maart zijn middelbare scholieren die twijfelen over hun vervolgopleiding van harte welkom tijdens de Inloopmiddag van ROC Rivor. Maak kennis met de school en het ruime aanbod mbo-opleidingen. Docenten en studenten helpen graag bij het maken van een passende studiekeuze. De Inloopmiddag vindt plaats op de hoofdlocatie Bachstraat 1 in Tiel, tussen 16.00 en 18.00 uur. 

Oriƫnteren

Veel leerlingen twijfelen over de vervolgopleiding die zij willen volgen en lopen rond met de vraag 'Welke studie past bij mij?'. Deze leerlingen, maar ook mbo-studenten die van studie willen veranderen, krijgen tijdens de Inloopmiddag de kans om zich te oriĆ«nteren. 

Opleidingen

Alle mbo-opleidingen van ROC Rivor presenteren zich tijdens de Inloopmiddag. Men kan terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Transport en Logistiek, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Mediavormgeving, ICT en Software Developer en MBO2 Flex.

Aanmelden inloopmiddag

Wie van plan is om de Inloopmiddag te bezoeken, kan zich vooraf aanmelden via de website, www.rocrivor.nl/inloopmiddag.

Over ROC Rivor

ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.