Repetitie Toneelgroep Van Alles Wa
Repetitie Toneelgroep Van Alles Wa Foto: Eigen foto

Klucht Malle Fratsen

HEEREWAARDEN - Toneelgroep Van Alles Wa staat binnenkort weer op de planken in Rossum en Heerewaarden. De toneelgroep, die vorig jaar haar 15-jarig jubileum vierde, heeft dit keer gekozen voor de klucht ‘Malle Fratsen’ van Nico Torrenga.

In deze klucht maakt het publiek kennis met Jaap Geertsema. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een verwaarloosde vrijgezel. Wanneer hij ’s ochtends wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volledig verbijsterd. Als er op die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en zijn bemoeizuchtige zus langskomt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellenleven, of moet hij, net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouwen?

In ‘Malle Fratsen' zitten weer de nodige verwikkelingen, misverstanden en vergissingen, gegarandeerd voor een avond lachspieren trainen. 

De toneelgroep treedt met dit stuk op in MFC De Steen in Heerewaarden op 23 maart. Die avond gaat de zaal om 19.30 open en begint de voorstelling om 20.00. Toegangskaartjes kosten 10 euro en zijn te reserveren via vanalleswa@hotmail.com of bij Loesjean van Krieken 06-36 12 67 45.