Afbeelding
Foto: Sjaak Arntz

Vastenactie ‘Samen delen samen eten’

Algemeen

BERGHAREN -  In het kader van de vastenactie ‘Samen delen samen eten’ worden ook dit jaar in Bergharen en Hernen weer drie maaltijden georganiseerd door de maaltijdengroep Bergharen, Hernen, Leur.

Dit jaar ondersteunt de vastenactie een project in Zimbabwe met als thema ‘Voedselzekerheid’. Om de toegang tot schoon water te verbeteren, worden er vier waterpunten aangelegd met pomp, zonnepanelen en opslagtanks. Ieder waterpunt kan maar liefst vijf dorpen van water voorzien. 

De organisatie hoopt een mooi bedrag bijeen te brengen door gezellig samen te eten. Iedereen is van harte welkom om voor een bedrag van 6 euro aan te schuiven bij één van de maaltijden. De maaltijden zijn op woensdag 13 maart om 17.30 uur in de Zandloper in Bergharen (lekker Hollands), woensdag 20 maart om 17.30 uur in de Protestantse kerk in Bergharen (maaltijdsoepen) en zondag 24 maart om 17.00 uur in de Mijlpaal in Hernen (voor elk wat wils; vegan, vegetarisch of vlees).

Aanmelden is mogelijk bij Hermien van der Aa, tel. 06-23 49 85 46, of bij Peter van der Loop, tel. 06-12 47 92 05. Aanmelden kan ook per e-mail: samendelensameneten@outlook.com.