Afbeelding
Foto: Stichting Opkikker

Stichting Opkikker op de Dag van Leeuwen

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens de Dag van Leeuwen, op zondag 2 juli, zijn ambassadeurs Niels Hoogma en Bas Baas van Stichting Opkikker aanwezig met hun Fundracers-auto. De stichting organiseert opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen en hun families.

Stichting Opkikker heeft zo’n 6.000 ambassadeurs in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar oud. Deze kinderen – vaak zelf ziek – zetten zich op een eigen, vrijblijvende manier in voor Opkikker. De één zamelt mobieltjes in, terwijl de ander een sponsorloop organiseert op school. Dit geeft ze de kans iets te doen voor lotgenoten en daarmee een andere, pósitieve draai te geven aan hun ziekte. 

Stichting Opkikker is tijdens de Dag van Leeuwen van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen. Een van de sponsoren van Stichting Fundracers, Legacy Legends, showt meerdere exclusieve supercars voor dit goede doel. Bezoekers kunnen een plaatsje achter het stuur nemen en het gevoel van een supercar ervaren. Meer informatie via: www.DagvanLeeuwen.nl. Kaarten voor Wiellawaal zijn via de site te koop of bij Feestwinkel Van Beuningen.