voetbalvereniging DSZ,
voetbalvereniging DSZ, Foto: Reinier Jansen

Feestweek 90-jarig bestaan DSZ

BOVEN-LEEUWEN - S.v. DSZ bestaat dit jaar 90 jaar. Voor de ruim 300 leden, waarvan meer dan 100 vrijwilligers, heeft de jubileumcommissie een feestweek georganiseerd. 

De feestweek gaat zaterdag 3 juni van start met een kids-fundag voor de jeugdleden; een sportieve dag vol uitdagingen. Op zondag 4 juni is er een ouderwets 5x5 toernooi voor iedereen uit Maas en Waal. Op maandag 5 juni worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. 

Op dinsdag 6 juni is de derby van het jaar: de jeugdleden nemen het op tegen de ouders. Op donderdag 8 juni vindt er een gecombineerde wedstrijd plaats met de junioren en senioren. DSZ staat immers voor: Door Samenspel Zegenvieren.

Op vrijdag 9 juni wordt er een leuke pubquiz georganiseerd en op zaterdag 10 juni een bbq voor genodigden. De week wordt afgesloten met een feestavond op 10 juni voor iedereen die zich verbonden voelt met DSZ. Het feest begint om 20.00 uur. Muziek is er van dj Bauk. Iedereen is van harte welkom. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.svdsz.nl.