Fotorally024
Fotorally024 Foto: Javi Gomez

Nieuwe editie Fotorally024

BEUNINGEN/NIJMEGEN - De Shooters-fotoclub uit Beuningen organiseert op zaterdag 10 juni een nieuwe editie van de Fotorally024. Het is de vierde keer dat deze dag wordt georganiseerd. Het thema dit jaar is 'lentekriebels'. 

De Fotorally024 is een leuke en gezellige dag waarin fotografische uitdagingen centraal staan. De deelnemers gaan op pad door Nijmegen om aan foto-opdrachten te werken. De totale afstand die zal moeten worden afgelegd is rond de 10 kilometer. Hiervoor hebben de deelnemers de hele dag de tijd. Er blijft dus genoeg tijd over om te werken aan de opdrachten en om pauze te houden en te genieten van al het moois onderweg. 

De organisatie benadrukt dat het geen wandelwedstrijd betreft. Iedereen mag dus te allen tijde de bus, de fiets, de auto of een andere vervoersmiddel gebruiken.

Deelname

Iedereen kan zich inschrijven voor de Fotorally024. Men hoeft geen lid te zijn van een fotoclub of een over een dure, professionele camera te beschikken. Het gaat om de creativiteit waarmee men de verschillende opdrachten in beeld kan brengen. De kosten bedragen 7,50 euro, inclusief een lunchpakket en een drankje.

Inschrijven

Meer informatie en inschrijving, zie: shooters-fotoclub.nl/inschrijven-fotorally024-2023.