Crazy Cross
Crazy Cross Foto: Oafers Weekend

Inschrijvingen Crazy Cross en Truck Cross geopend

Algemeen

AFFERDEN - Op zondag 25 juni vindt in Afferden de Oaferse Cross plaats. Het spektakel, onderdeel van het Oafers Weekend, bestaat uit de NK Combinerace, de Crazy Cross en de Truck Cross. Inschrijven voor de diverse onderdelen is vanaf nu mogelijk.

Elk jaar wordt er veel tijd en energie gestoken in het maken, bedenken en besturen van de meest gekke bouwsels. Het enthousiasme van de deelnemers spat er vanaf. Deelnemen kan in verschillende klassen. De Calimero Klasse is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Voor deelnemers vanaf 10 jaar is er de Crazy Klasse. Crosservaring is niet nodig, een opvallend tenue wel. 

Ga je liever voor het grotere werk? Tik dan samen met je vrienden een truck op de kop, verbouw deze conform de reglementen en neem deel aan de Truck Cross. Dit onderdeel is dit jaar voor het eerst geopend voor lokale coureurs. Wie het crossen, de modder en het bochtenwerk liever aan anderen overlaat, is welkom om de Oaferse Cross als toeschouwer te ervaren. Voor meer informatie of inschrijven kijk op www.hetoafersweekend.nl.

Truck Cross
Crazy Cross
Truck Cross
Truck Cross
Crazy Cross