Ineke Frederiks
Ineke Frederiks Foto: Eigen foto

Expositie Ineke Frederiks in Molenhuis Beuningen

BEUNINGEN - In het Molenhuis in Beuningen is de komende weken een expositie van Ineke Frederiks. 

Ineke wilde graag naar de kunstacademie, maar helaas was het in die tijd zo dat je de kant van verpleegkundige of secretaresse op ging of richting het onderwijs. Ze koos voor de opleiding voor kleuterjuf, zo was ze toch nog creatief bezig. Helaas was daar uiteindelijk weinig werk in te vinden en liet ze zich omscholen tot doktersassistente en daarna als medisch secretaresse. Toch bleef het creatieve 'knagen' en volgde zij diverse cursussen op creatief gebied, waaronder binnenhuisarchitectuur, kleuren consulent, styling en ontwerpen op het gebied van kleding.

Sinds drie jaar heeft zij het schilderen weer opgepakt, hiermee is ze vooral thuis bezig. Daarnaast gaat ze regelmatig schilderen bij het atelier Tlichteraan, om zich onder deskundige begeleiding verder te ontwikkelen in allerlei technieken. Ze werkt voornamelijk met acrylverf, soms gecombineerd met pastelkrijt, en schildert graag flora en fauna.

In het Molenhuis zijn schilderijen van Ineke te zien. Meer van haar werk is te vinden op haar website www.craftandmore.nl.

Data en openingstijden

De expositie is van 8 mei tot 12 juni te zien tijdens de openingstijden van Het Molenhuis, tussen 9.00 en 17.00 uur.