Veerdam Festival 2022
Veerdam Festival 2022 Foto: John van Gelder

Derde editie Veerdam Festival

DRUTEN - Je hoeft tijdens het Hemelvaartweekend niet naar Zandvoort te rijden om een zandstrand te ervaren, want dat is dichterbij dan je denkt. De derde editie van het vierdaags Veerdamfestival staat namelijk te popelen om te starten. 

Het belooft van donderdag 18 mei tot en met zondag 21 mei een gezellig festival te worden op de Drutense Veerdam waarbij de bezoekers worden getrakteerd op muzikale parels en culinaire versnaperingen. 

Speciaal voor de kinderen is er dit jaar een kidscorner waar zij, onder begeleiding, naar hartenlust in het zand kunnen spelen en springen op het springkussen, terwijl de ouders gezellig kunnen dansen of een biertje kunnen drinken.
Samen met Harm van Oijen van Aan Dek en de exploitant van de Veerdam, organiseert Niels Gijsbers van de Bogerd het Veerdamfestival.

'De mensen kunnen veel gezelligheid, veel muziek en lekker eten verwachten in een ontspannen sfeer', laat Niels weten. 'Het wordt gewoon genieten. Het programma is divers, waardoor er voor elk wat wils is.' Zo zijn er bijvoorbeeld optredens van Familie De Bruyn, Thirty Dancing Outdoor, Mmoozz en Don't Look Back. 'We hopen natuurlijk op vier dagen mooi weer en dat het zonnetje ons helpt.' 

Programma

Donderdag 18 mei vanaf 14.00 uur:
Vinyl On Wheels, Jonny Smokes en Familie De Bruyn.
Vrijdag 19 mei vanaf 14.00 uur:
Vinyl On Wheels, Alex and Friends en Thirty Dancing Outdoor.
Zaterdag 20 mei vanaf 14.00 uur:
Vinyl On Wheels, Junction 12 en MmoozZ.
Zondag 21 mei vanaf 14.00 uur:
Vinyl On Wheels en Don't Look Back.

Tickets

De Veerdam is elke dag van het festival open vanaf 14.00 uur. Een passe-partout voor vier dagen kost 15 euro. Dagkaarten zijn 6 euro per stuk. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis entree. Kaartverkoop: www.bogerddruten.nl.