Eerdere editie Bloei Festival
Eerdere editie Bloei Festival Foto: Karlijn Perlo Fotogafie

Bloei Festival

Zondag 14 mei

Activiteit: festival
Locatie: Dorpsboomgaard
’t Groene Hart, Winssen
Tijd: 12.00 uur

Het jaarlijkse dorpsfestival, georganiseerd door Stichting Bloei, is bedoeld om de lokale bevolking te verbinden door middel van onder andere ontmoeten, proeven, delen, dansen en spelen. Het festival begint om 12.00 uur met een grote picknick in de boomgaard, gevolgd door optredens van lokale en regionale bands en artiesten in de tent. Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals workshops, knutselen en zelfs een heus circus.
Dit jaar heeft het festival het thema 'Back to the Roots', wat het evenement een extra dimensie geeft. De stichting wil hiermee de bezoekers laten kennismaken met de geschiedenis van Winssen en haar regio. Zo is er een bioscoop met oude verhalen en beelden, een historische foto-expositie en nog veel meer. Het festival biedt dus genoeggelegenheid om herinneringen op te halen en samen te genieten. Iedereen is van harte welkom.

De entree is gratis. Het is mogelijk om vooraf een picknickmand te bestellen via de smaakmakers van De Arend: https://bit.ly/41hnV0v. De dorpsboomgaard ligt naast de Sint Antonius van Paduakerk, in het hart van het dorp. Meer over het festival: www.facebook.com/bloeifestival