Afbeelding
Foto: Zangkoor Hullie

Vlinderconcert door zangkoor Hullie

BOVEN-LEEUWEN - Zondag 21 mei geeft zangkoor Hullie een concert in Kulturhus d’n Dulper. De middag begint om 14.00 uur.

Zangkoor Hullie brengt liedjes ten gehore gezongen in het Maas en Waals dialect. De opbrengst van het concert komt bijna geheel ten goede aan Stichting Vlinderkind. 

Epidermolysis Bullosa 

De Stichting Vlinderkind strijdt al vele jaren voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de 'loszittende' huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. 

Vlinderconcert

De entree bedraagt 7 euro, inclusief koffie of thee in de pauze, met een pannenkoek. Kaarten zijn te koop bij Wil van Kempen (0487-59 29 01) in Boven-Leeuwen, Kulturhus d’n Dulper en via de leden van zangkoor Hullie. Voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop kunnen bezoekers bij verschillende kraampjes allerlei handvaardigheidsartikelen kopen, zoals poppenkleertjes, felicitatiekaartjes, lampjes, tasjes en mutsjes. Ook de opbrengst van de verkoop is bestemd voor Stichting Vlinderkind.