Afbeelding
Foto: De Maas&Waler

Nieuw: de Maas&Waler tiplijn

REGIO - De Maas&Waler werkt voortdurend aan verbetering. Om te onderzoeken hoe we beter op de hoogte kunnen blijven van wat er speelt in de regio, starten we een pilot met een tiplijn. Vanaf nu is de redactie van de Maas&Waler niet alleen per mail en telefonisch bereikbaar, maar ook via Whatsapp. Het nummer is alleen bedoeld om de redactie te tippen.

Als lokaal betrokken krant horen en zien we veel, maar lang niet alles. Daarom zijn we blij met tips en suggesties van lezers.

Whatsapp

Ben je getuige van iets bijzonders? Heb je nieuws? Ken je iemand die een plekje in de krant verdient? Zijn er ontwikkelingen binnen jouw dorp waar we nog geen aandacht aan hebben besteed? Of zijn er zaken die spelen waar we geen weet van hebben? Laat het ons weten. Ook als je iets opmerkelijks ziet, kun je de redactie een berichtje sturen. Dit kan gemakkelijk per Whatsapp via 06-17 68 77 11.

Vernieuwingstraject

De Maas&Waler tiplijn is onderdeel van een journalistiek vernieuwingstraject van het SVDJ, waar de Maas&Waler voor geselecteerd is. Het betreft een pilot.

Let op, de tiplijn is alleen bedoeld om de redactie te tippen. Het nummer is niet telefonisch bereikbaar. Het aanleveren van persberichten kan per mail via redactie@demaasenwaler.nl of online via: www.demaasenwaler.nl/tip-de-redactie. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via tel. 0487-57 07 61. Bezorgklachten die via Whatsapp binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze kunt u melden via www.demaasenwaler.nl/bezorgklacht.