Modeshows en bierproeverij

BEUNINGEN - Komend weekend wordt het voorjaar gevierd in het centrum van Beuningen. Zaterdag staat in het teken van mode en zondag is de eerste editie van de Beuningse Bierproeverij.

Op zaterdag 1 april zijn er drie modeshows. Bijna twintig winkels met dames-, heren- en kindermode showen op deze dag de allernieuwste collecties voor het voorjaar en zomer van 2023. De drie modeshows zijn om 13.00, 14.00 en 15.30 uur op het Julianaplein in Beuningen. De modeshow is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud om te komen kijken ideeën op te doen voor het komende seizoen. Uiteraard zijn ook de winkels geopend.

Zondag 2 april kunnen bezoekers de mooiste speciaalbieren proeven van 13.00 tot 17.00 uur. Er is een verkooppunt voor munten. Hier kan men ook een proefglas halen. Er zullen spoelpunten zijn om de glazen te reinigen. Er komt een grote stretchtent met vele statafels op het Julianaplein. Bezoekers krijgen bij de kassa een flyer met informatie over de deelnemende brouwerijen. De flyer is tevens een stempelkaart. Bij het inleveren van een stempelkaart en het proefglas krijgen de mensen een Goodiebag. Uit de volle ingeleverde stempelkaarten worden ook nog eens drie winnaars getrokken.