Loud & Clear
Loud & Clear Foto: FotoLux

Opening nieuw seizoen Camping Heerewaarden

HEEREWAARDEN – Zaterdag 1 april is de muzikale seizoensopening op Camping Heerewaarden met optredens van Heerewaardense muzikanten van The Streets en Loud & Clear samen enkele muzikale gasten. 

De Heerewaardense formatie Loud & Clear trapt deze avond af. De muzikanten brengen een mix van Pop, Rock en Rock’n Roll uit de jaren '60 en '70. Het instrumentale gedeelte wordt ingevuld door Perry Vermeulen (gitaar), Nico Sepers (gitaar), Ge van Sonsbeek (toetsen), Winni van Rosmalen (basgitaar) en Jasper Brinkman (drums). Al dit geweld wordt opgeleukt met zang van Martin Schaaij en twee gast zangeressen. 

The Streets

Rockcoververband The Streets is al sinds 2011 een begrip in de regio en klaar om deze avond af te sluiten met een 70/80/90's rockshow. Regionale muzikanten uit Heerewaarden, Kerkdriel en Alem staan al jaren garant voor een dampende liveshow met nummers van: Guns ‘n Roses, Metallica, Pink Floyd, Pearl Jam, AC/DC, Linkin Park, Kiss en meer rock classics. Ook hier zullen twee gastzangeressen een aantal nummers meezingen.
De seizoensopening is op zaterdag 1 april in het horecagebouw van Camping Heerewaarden (Hogestraat 37, Heerewaarden). De toegang is gratis en de zaal is open vanaf 20.00 uur. Loud & Clear zal vanaf ongeveer 21.00 uur starten met het eerste optreden.

Info: facebook.com/campingheerewaarden.