Lauwse Doe Dagen 2022.
Lauwse Doe Dagen 2022. Foto: Reinier Jansen

Start inschrijving Lauwse Doe Dagen

BENEDEN-LEEUWEN - In 2022 is een klein groepje fanatieke ouders, samen met veel vrijwilligers, gestart met het eerste bouwdorp in Beneden-Leeuwen. Daarmee waren de Lauwse Doe Dagen geboren. Ook dit jaar kunnen kinderen weer drie dagen volop plezier beleven aan de Wiel. 

De organisatie wil de kinderen meer bieden dan alleen hutten bouwen. Vandaar dat bij de Lauwse Doe Dagen ook volop geknutseld kan worden, de kinderen zich kunnen laten omtoveren tot prins of prinses bij 'Glitter & Glamour', ze lekker mee kunnen dansen op het podium, allerlei sportieve spelletjes kunnen doen en bij mooi weer kunnen ravotten in de vele zwembadjes. Dit jaar worden er ook weer nieuwe activiteiten toegevoegd aan het programma. 

Meer kinderen

Vanwege het succes van afgelopen jaar, heeft de organisatie besloten het festijn dit jaar groter aan te pakken. Vorig jaar is gestart met 150 kinderen, dit jaar kunnen er maar liefst 200 kinderen inschrijven. Alle kinderen die dit jaar naar groep 3 gaan tot en met groep 8 mogen meedoen. De Lauwse Doe Dagen zijn bedoeld voor kinderen woonachtig of schoolgaand in Beneden-Leeuwen. 

Inschrijven

De Lauwse Doe Dagen vinden dit jaar plaats van 22 tot en met 24 augustus op het terrein aan de Wiel. Het terrein is veilig en afgesloten. Ook zijn er enkele grote tenten opgesteld, zodat iedereen, al naar gelang de weersomstandigheden, naar binnen kan en er eventueel ook activiteiten overdekt plaats kunnen vinden. Uiteraard wordt het programma begeleid door vele vrijwilligers die ervoor waken dat alles veilig verloopt en de kinderen weer drie fantastische dagen beleven. De inschrijving voor de Lauwse Doe Dagen gaat zaterdag 1 april van start. Inschrijven kan tot en met 15 april via: www.lauwse-doe-dagen.nl. De kosten bedragen 15 euro per kind voor drie dagen. Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram: Lauwse Doe Dagen.