Het sportcomplex van DSZ.
Het sportcomplex van DSZ. Foto: Reinier Jansen
sport

DSZ kansloos tegen Jonge Kracht

HUISSEN - In de wedstrijd tegen Jonge Kracht, afgelopen zondag, heeft DSZ een 6-0 verlies moeten incasseren.

In de achtste minuut stond de 1-0 op het scorebord, en binnen het kwartier volgde de 2-0. Niet veel later kreeg DSZ de eerste en, zo bleek later, enige echte kans voor DSZ. Het schot van Bram van Baren werd echter door de keeper uit de rechtse bovenhoek gehaald. Hoewel DSZ iets meer grip kreeg op de wedstrijd, was het Jonge Kracht dat de score uitbouwde en uiteindelijk met een 4-0 voorsprong de rust in ging. In de tweede helft maakte Jonge Kracht de 5-0. DSZ kreeg vervolgens nog wel kansjes, met afstandsschoten van Rik van Beuningen en Lars Spanbroek, maar gescoord werd er niet. De thuisploeg wist er nog wel een doelpunt te maken, wat de eindstand op 6-0 bracht.