Afbeelding
Foto: Blend

Feestelijke opening Stichting BLEND

WAMEL - Sanne Toebast-van Zwam en Sandra van Ree-Debast hadden samen een droom: een gezellige ontmoetingsplek creëren voor jong en oud, midden in Wamel, waar de twee geboren en getogen zijn. Met de opening van BLEND is deze droom werkelijkheid geworden.

Stichting BLEND toverde in het VTC een ruimte om tot een sfeervolle plek waar jong en oud kan genieten van een lekker drankje én hapje en van waaruit ook allerlei activiteiten georganiseerd en gefaciliteerd worden. De stichting doet dit samen met een dagbestedingsgroep en een groep enthousiaste vrijwilligers. 

Nu de kop eraf is, is de ontmoetingsplek klaar voor de feestelijke officiële opening op zaterdag 25 maart. Na een kort officieel gedeelte met genodigden, staan de deuren van BLEND die dag van 15.00 tot 16.30 uur open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen.

Meer informatie 

Meer informatie over BLEND is te vinden via Instagram en Facebook (stichtingblend) of neem contact op per mail via hello@stichtingblend.nl. Belangstellenden kunnen van maandag tot en met vrijdag gewoon binnenlopen in de ontmoetingsruimte in het VTC.