Yvonne Rijnen in haar coachingsruimte.
Yvonne Rijnen in haar coachingsruimte. Foto: John van Gelder

Als je eraan toe bent om jezelf een prachtig leven te gunnen

Wil je werken aan de beste versie van jezelf?
YRoots coaching kan je hier bij begeleiden

DREUMEL - In een warme en aangename sfeer heeft Yvonne Rijnen haar coachingspraktijk YRoots, Effortless Coaching. De rustige verlichting, het naar binnen vallende zonlicht, de landelijke aankleding en rustieke meubels dragen aan die sfeer bij. Een weerspiegeling van hoe Yvonne zelf is met haar warme persoonlijkheid.

In deze ruimte voert Yvonne coachingsgesprekken met mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverklaarbare klachten hebben en er maar niet achter kunnen komen waar het aan ligt, bijvoorbeeld door een onbewust trauma. 'De beginvraag kan heel breed zijn', vertelt Yvonne, 'maar uiteindelijk komen we altijd uit bij de kern. Effortless staat voor moeiteloos, maar niet zonder inspanning. De co-active training die ik hanteer is eenvoudig, voor iedereen te begrijpen en te voelen. We gaan werken aan je roots, je echte zijn. Het leven kan door uiteenlopende redenen je eigenheid, het mooie stuk in jezelf, van je wegdrijven. Tijdens de coaching probeer ik bij mensen terug te gaan naar wie ze zijn, wie ze van oorsprong zijn. Vanuit daar gaan we naar waar sta ik nu en waar wil ik graag naartoe in het leven, zodat je (weer) gelukkig wordt en gaat sprankelen. Dat is heel mooi om te zien. En als ik daar maar een sprankje in kan bijdragen, word ik daar heel gelukkig van. Ik heb echt een prachtig vak.'
Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek start Yvonne de coachingsessie altijd met een rustige ademhalingsoefening. Yvonne vertelt: 'Die is zo ontspannend, dat je daarna rust ervaart in jezelf en vandaaruit kunt gaan werken. Als je commitment geeft aan jezelf 'Ja ik wil', dan boor je jouw creativiteit aan; de oplossingen zitten namelijk altijd in jezelf. Als je je daar bewust van bent en de tijd neemt om daarmee aan de slag te gaan, dan ga je naar de kern toe van wie ben ik, wat wil ik in het leven en waar word ik echt gelukkig van. Als je je bewust bent van jezelf, kun je betere keuzes maken. Dat is de verankering in je lijf, je voelt je dan heel prettig en krachtig bij wat je doet. Ik gun echt iedereen dat hij of zij weer gaat sprankelen in het leven. Leef het leven moeiteloos, dan krijg je cadeautjes op je weg', besluit Yvonne stralend.

Informatie

Margrietstraat 10, 6621 BW Dreumel. Meer info: www.yroots.nl, infoyroots@gmail.com, tel. 06-42 65 92 20.